2013. 11. 09.

Sajtóközlemények helyett dokumentumokkal cáfoljanak!



Hamar reagált tegnapi, az országos zöldhatóság főigazgatójának kétséges diplomájával és nyelvvizsgájával kapcsolatos sajtótájékoztatómra az OKTVF. Érthetetlen módon a délután folyamán egy teljesen céltalan és értelmetlen sajtóháborúba bonyolódtak bele az én politikai karrieremről, az egyszerű és kézenfekvő válasz helyett. Ami annyira egyszerű, hogy ha minden rendben van az említett dokumentumokkal, akkor nincs magyarázat hogy miért nem élnek vele. Tessék nyilvánosságra hozni Tolnai Jánosné nemdoktor Szatmári Katalin diplomájának és nyelvvizsga-bizonyítványának másolatát.

Tisztelt Főigazgató Asszony!

Sajtóközlemények gyártása helyett mihamarabb tegye elérhetővé a fenti dokumentumokat az OKTVF honalapjának "Közérdekű adatok" rubrikájában. És ha már arra jár, a hatályos törvényekkel összhangban ugyanitt, illetve az "Üvegzseb" rovatban töltsék fel az Adatvédelmi Hatóság által hónapok óta hiányolt adatokat is. Közpénzen működő hivatalként ez a dolguk, nem az ez iránt érdeklődő parlamenti képviselők minősítése.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr1005622001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása