2013. 12. 09.

Madárlátta diploma

Mottó: "Ufót lát a jeti, milyen mázlija van neki! / Én még sosem láttam, / Átver minket a kormány!"

Takáts Tamás Dirty Blues Band

A zöldhatósággal folytatott csetepatém eddig is magán viselt markáns operetti jegyeket, de most már tényleg kezd teljesen börleszkbe hajlani. Mai hír: Illés Zoltán állítólag látta Tolnai Jánosné Szatmári Katalin diplomáját!!!  És hogy én valószínűleg rosszul tettem fel a kérdést.

Na most kedves Fazekas Sándor, Illés Zoltán és Tolnai Jánosné! Azonnal szedjék össze magukat, és viselkedjenek úgy, mintha nem három simlis utcai pénzváltó volnának, hanem Magyarország három vezető köztisztviselője, és ha mások által nem is, de legalább önmaguk által komolyan vehető politikai szereplője. Tessék azt a nyomorult diplomát, ha létezik, azonnal nyilvánosságra hozni, ahogy azt hónapokkal ezelőtt kértem már. Az, hogy egy országos hatóság főigazgatója rendelkezik-e a feladat ellátáshoz szükséges végzettséggel, az nem családi pletykák tárgya, hogy állítólag a sógorom látta a húgom új barátját. Ez olyan alapvető közérdekű információ, amit Önöknek kérdezés nélkül elérhetővé kellene tenni. Önöknek nem a paksi csőszkunyhóban látott, ürgebőrbe varrt dokumentumokról kellene hadoválni, hanem eleget tenni a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényeknek.  Ez az a pont, amiben például az Adatvédelmi Hatóság, értik, nem a Rui Tavaressel szövetkezett Bilderberg-csoport, hanem az Önök haverja, Péterfalvi Attila, marasztalta el a nagytiszteletű főigazgató asszony által vezette hatóságot. Az általa észrevételezett hiányosságokat pedig azóta sem pótolták. Hanem sunnyognak rendületlenül. 

Kedves Fazekas Sándor, Illés Zoltán és Tolnai Jánosné! Abba kéne hagyni ezt az egész siralmas, megyei pártbizottság hangulatú mellébeszélést. Önök már a főigazgató asszony szimpla önéletrajzát is csak hónapokig tartó küzdelem eredményeképpen voltak képesek nyilvánosságra hozni! Önök a mai napig nem bírják elmagyarázni, hogy mire föl doktorozza magát a mai napig hivatalos iratokban Tolnai Jánosné, ha a hatályos magyar jogszabályok alapján a birtokában lévő papíros ezt semmilyen formában nem teszi lehetővé! Ön, mélyen tisztelt miniszter úr, saját maga vallotta be, hogy a középfokú, C típusú angol nyelvvizsga csak valami fatális balfogás eredményeképpen vált az önéletrajz részévé, mert hogy olyanja Tolnainénak nincsen! Miniszter úr, Ön a parlamenti bizottsági meghallgatásán közelítőleg sem találta el a főigazgató asszony végzettségét (akkor vegyészmérnökként elevenedett meg a végzettségei tekintetében lenyűgözően flexibilis hölgy), jegyzőkönyvben ellenőrizhető. Ön, tisztelt főigazgató asszony, öt év pontossággal nem tudja megmondani, hogy mikor végzett, ez a dátum volt már 2004 is, most éppen 1999. Csakhogy tisztelt főigazgató asszony, a szak és a kar, amit a végzés helyeként megjelölt, soha nem léteztek.

Kedves Fazekas Sándor, Illés Zoltán és Tolnai Jánosné! Önök ebben az ügyben még két egyeneset nem léptek, minden szavuk hazugság és valótlanság volt. Önök olyan dokumentumokat rejtegetnek hónapok óta a nyilvánosság elől, amelyek egyértelműen a nyilvánosságra tartoznak, titkolásukra pedig az égvilágon semmi okuk nincs, ha minden rendben van velük. És most azzal jön nekem kedves államtitkár úr, hogy higgyem el, Ön látta azt a diplomát. Több mint tíz éves közös zöld mozgalombeli múltunkra, és az Ön korábbi érdemeire tekintettel maradjunk annyiban: nem hiszem. Nehéz hinnem egy nem létező kar nem létező szakán szerzett diploma valódiságában. Ha erről meg akar győzni, mutassa be, ne nekem, hanem az adófizetőknek, akiknek a pénzéből Tolnai Jánosné a fizetését kapja.

Hogy én milyen kérdést tettem fel, azt az alábbiakban olvashatják. Az adatkérésemhez az Önök által üzemeltetett kormany.hu portálon található önéletrajzot csatoltam, amelyben Tolnai Jánosné Szatmári Katalin neve szerepel, erre kaptam választ. Hogy Önök milyen válaszokat adtak az elmúlt fél évben, azt szégyellhetik. A helyzet az, hogy Tolnainé diplomáján messze túlmutat ez az eset. Önök több mint fél éve képtelenek egyenes választ adni elemi kérdésekre, nyilvánosságra hozni egy diplomát. Az a kenegetés, mellébeszélés, amit ebben a történetben eddig nyújtottak, ha lehet, még kínosabb, mint az, ha Szatmári Katalin tényleg diploma nélkül vezeti a zöldhatóságot - ahogy egyelőre kinéz a dolog. Tisztelt miniszter úr, Ön hol nyaralt az elmúlt fél évben, amióta ezeket a kérdéseket visszatérően felteszem Önnek, ha az index.hu megkeresésére most annyit tud válaszolni, hogy "tájékozódik az ügyben és egyeztet az érintettekkel, ennek eredményéről a későbbiekben tájékoztatjuk a szerkesztőséget."? Jól értem, hogy sajtótájékoztatók sora, egy miniszteri meghallgatás, több parlamenti írásbeli kérdés után most áll neki, hogy bekérje a kérdéses diplomát? Könyörgöm, akkor milyen alapon válaszolgatott nekem eddig, és mire föl minősítette "politikai hangulatkeltésnek" a kérdéseimet, ha ezek szerint fogalma sincs, hogy mi a helyzet?

Kedves Fazekas Sándor, Illés Zoltán és Tolnai Jánosné! Hol élnek Önök?

2013-12-07 14.46.53.jpg

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr445683547

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lemondott Tolnai Jánosné, a Zöldhatóság főigazgatója a diplomaügy miatt 2013.12.12. 10:13:01

Felmentését kérte a vidékfejlesztési minisztertől Tolnai Jánosné főigazgató, aki alaptalan vádaskodásnak nevezte Jávor Benedek állítását, miszerint nincs diplomája.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zar116 2013.12.10. 07:58:32

Ha miniszter lehet valaki diploma nélkül, pont egy hatóságot ne vezethetne egy érettségizett?

ecology 2013.12.10. 09:02:12

Zar116, akkor végül is minden rendben van, nem? Ébresztő! Lassan 2014-et írunk!

doomsnight 2013.12.10. 17:06:35

szatyorban

ott élnek

BajszosErik · http://www.indavideo.hu/profile/BajszosErik 2013.12.10. 22:26:53

Kár, hogy nem mutatták be a diplomát még a Kandó válasza előtt. Mert kamu önéletrajzot írni egy dolog, hamis diplomát csináltatni/venni más kaliber.

dobzse.laci 2013.12.12. 06:45:41

Kleine fische, gute fische :)
Lassacskán megyeget ez, szép volt Benedek!

Gera 2013.12.12. 11:00:39

Ha nem létezik, de Illés Zoltán mégis látta azt a diplomát, és ugye ő nyilván egy köztiszteletben álló ember, aki sosem hazudna, akkor ez egyértelműen felveti az okirathamisítás gyanúját.

dvhr 2013.12.13. 09:10:40

Azert az sokszor elofordul, hogy politikus hamis fokozatot ir be, pl Sandor Klara parlamenti honlapjan azt allitja hogy nagydoktori fokozata van:
www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=s064
süti beállítások módosítása