2010. 03. 12.

Jávor Benedek az LMP budapesti listavezetője

 

A Lehet Más a Politika (LMP) hat megyében gyűjtötte össze a területi lista állításhoz szükséges ajánlásokat, így Budapesten, Baranyában, Bács-Kiskunban, Borsodba, Tolnában és Pest-megyében biztosan lehet majd az LMP listájára szavazni. A még nem regisztrált jelöltek túlnyomó többsége is közel áll a 750 ajánlószelvény összegyűjtéséhez, így biztosak vagyunk abban, hogy mind a 20 területi listát sikerül felállítani, s így az ország egész területén lehet majd a Lehet Más a Politika listájára szavazni – mondta el Karácsony Gergely, a párt kampányfőnöke a párt pénteki sajtótájékoztatóján. 
Az LMP budapesti szervezete a párt választmányával egyetértésben Jávor Benedek ökológus-környezetpolitikust, a párt egyik alapítóját és szóvivőjét jelölte a budapesti lista élére. Jávor jelölése egyértelmű üzenet a budapesti választók felé, hogy az LMP az élhetőbb főváros megteremtéséhez szükséges politikához kéri a választók bizalmát.
Teljes hír az LMP honlapon 

 

 

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr532131920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása