2010. 09. 03.

Köszönet mindenkinek!

Kedves Zemberek!

Megcsináltátok. Megcsináltátok azt, amiben kevesen hittek, egy elképesztően lejtős pályán, hegynek felfelé, berúgtátok az első gólt. Ott leszek, ott leszünk a szavazólapon.

Holnaptól özönleni fognak a sokat tudó és még többet sejtető elemzők, fizetett netes trollok, a mindentudóan kacsintók, akik majd elmagyarázzák, hogy hogyan, miként, kitől, mikor, mit. Ne aggódjatok, ez a dolguk. Ne törődjetek velük. Ti, mi tudjuk, tudjátok, hogy ez a ti sikeretek. Azoké, akik nem akartak beletörődni, hogy a választék olyan legyen, amilyen. Akik elhozták az ajánlószelvényüket, elkérték barátaikét, rokonaikét. Akik hittek abban, hogy meg lehet, meg kell csinálni. Az aktivistáké, akik napok óta nem alszanak, akik biciklivel rohantak a Normafára két ajánlószelvényért, akik hajnali 4-kor ücsörögtek a Deák téren, 10 napja minden este hajnalig számolták, ellenőrizték a cédulákat az irodában. A jelölteké, akik az arcukkal vállalták az LMP-t - időnként az egzisztenciájukat veszélyeztetve - fröcsögésnek, sötét rágalmaknak kitéve. Akik maguk kopogtatták végig a házakat nap mint nap, estéről estére. A kampánycsapaté, amelyik a lehetetlenre vállalkozott: hogy minimális pénzből teljesítse azt a feladatot, melyet éppen arra találtak ki pár hónapja, hogy ne lehessen teljesíteni.

Hihetetlen percek voltak ebben a 15 napban. Kaptunk ajánlószelvényeket a villamoson, az utcán, boltban, kávézóban. 15 éve nem látott ismerősök hívtak fel, hogy van náluk 20 cédula, melyet barátaiktól gyűjtötték és hogy hova adhatják le. Tegnap a Moszkva téren sorban álltak a standunknál, hogy leadhassák az ajánlást. Ma délután a Választási Irodára, ahol már számolták a szelvényeket, még beestek csatakos biciklisták, akik még hoztak egy csomagot Budafokról. 30 500 cédulával indultunk a Bajcsy-Zsilinszky úti irodából, és mire odaértünk, 31 267 lett a vége. Útközben még megjöttek ebből vagy abból a kerületből, hogy a kitelepülésre déltől még bejött 50-60 ajánlás.

Köszönöm, köszönjük mindenkinek, aki részt vett mindebben, aki hozzásegített minket ehhez az eredményhez. Nagyok voltatok.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr522269479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

salytóskifli 2010.09.03. 23:51:12

Igen, köszönjök Benedek, akkor így tovább, ne kelljen csalódni benned!
süti beállítások módosítása