2010. 07. 07.

Az LMP frakció vendége volt Orbán Viktor

Az LMP-nek megígérték, hogy lazít a kormány ősztől

2010. 07.07

 

Az LMP ígéretet kapott arra a miniszterelnöktől, hogy az utóbbi hetek parlamenti munkájának erőltetett tempója ősszel, az önkormányzati választásokat követően nyugodtabbá válik - mondta szerdai, Schiffer András frakcióvezetővel közös parlamenti sajtótájékoztatóján Jávor Benedek. A tájékoztatót megelőzően Orbán Viktor az LMP frakcióülésén vendégként vett részt.

Jávor Benedek a megbeszélésen elhangzott konkrét témák kapcsán beszámolt arról, hogy szóba került a jövő évi magyar EU-elnökség és a nők közéleti szerepvállalását segítő intézkedések rendszere. 

Emellett kitért arra, hogy a demokratikus fékek és ellensúlyok kapcsán az LMP a társadalmi önvédelem megerősítését is szükségesnek látja. A gazdaságpolitikai elképzelések kapcsán éles véleménykülönbség alakult ki - mondta -, mert a kormány a középréteget akarja megerősíteni, míg az LMP szerint nem szabad lemondani a leszakadó társadalmi csoportok felemeléséről. 

Hozzátette, abban viszont egyetértettek, hogy az elmúlt nyolc évben sem történtek kézzelfogható intézkedések a leszakadók felemelésére. Sajnálatosnak nevezte, hogy a most kibontakozni látszó lépések sem ebbe az irányba mutatnak. 

.......

Teljes cikk:  Belföld/Ma

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr252136310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása