2010. 07. 08.

Zöld programhoz zöld jelöltet!

 

Horváth Csaba szerdai interjújában határozottan elutasította, hogy visszalépjen az LMP javára az őszi főpolgármester választáson. Nincs is mitől visszalépnie, hiszen csak a július 10-i kongresszus választja meg a szocialisták jelöltjét. Éppen ezért megkérjük Horváth Csabát, hogy ne az LMP-t használja a párttársainak való üzengetésre.


Horváth azt is nyilatkozta, hogy „normális politikai viszonyok között” lenne realitása az összefogásnak. Mi is így gondoljuk. Nem normálisak azonban a politikai viszonyok akkor, ha a fővárost eddig irányító pártok számos vezetője börtönben ül, vagy nyomozás folyik ellene.


Ugyanakkor örülünk annak, hogy hirtelen az MSZP is felismerte: Budapestnek egy zöld programra van szüksége. Ennek megvalósítását azonban nem a Hagyó-árvákra, hanem egy hiteles és tisztakezű zöld párt jelöltjére kell bízni. Ha ezt Horváth Csaba nem látja be, ő maga lesz Tarlós István kampányának leghatásosabb támogatója.

LMP Országos Választmány

forrás: LMP honlap

 

 

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr122138067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása