2010. 07. 12.

Jávor: Az MSZP törődjön magával

 Az LMP főpolgármester-jelöltje szerint az MSZP-nek inkább a saját jelöltjével kellene törődnie, nem egy másik autonóm párttal; és az MSZP sokkal jobban járna, ha arra koncentrálna, hogy ne tegye nevetségessé önmagát. Jávor Benedek arra reagált, hogy a szocialista párt szerint vissza kellene lépnie Tarlós István javára.

 Jávor Benedek kijelentette: az LMP a saját szavazói felé tartozik elszámolással. Rossz gyakorlatnak nevezte, hogy az MSZP „hónapok óta mással sem foglalkozik”, csak az LMP-nek próbálja megmondani, hogy mit csináljon. Szerinte az MSZP-nek inkább a saját főpolgármester-jelöltjével kellene foglalkoznia.
 
A politikus szerint Molnár Zsolt is inkább Horváth Csabának adhatna tanácsot arról, hogy ne nyilatkozzon olyan „légből kapott és teljesen megalapozatlan dolgokat”, mint a BKV ingyenessé tétele. Szerinte az MSZP sokkal jobban járna, ha arra koncentrálna, hogy ne tegye nevetségessé önmagát, illetve ha megpróbálná felépíteni a jelöltjét ahelyett, hogy egy másik, autonóm párt belügyeibe akarna beavatkozni.
 
forrás: Mandiner, NOL/MTI
Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr12147724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása