2010. 08. 15.

2000 perc: Támogass bennünket!

 Mi nem Nokiás dobozból szedjük a pénzt 

 Kedves Szimpatizánsaink!

2000 perc múlva elkezdődik az ajánlószelvény-gyűjtés és utána a hosszú kampány. . Most látszólag kisebb a tét mint tavasszal, de csak látszólag... Az önkormányzati választás a helyi közösségek irányításáról hivatott dönteni. Épüljön-e bicikli út, újítsák-e fel a parkot, legyen-e élhetőbb szűkebb környezetünk, és lehet-e korrupciómentes az önkormányzás.

A mi válaszunk egyértelmű: Igen, lehet!

Mint tudjátok, az LMP mögött nem állnak nagy cégek, mindenféle gyanús támogatók. Mi a ti jóindulatotokra, és a ti jóindulatotokból most már az állami támogatásra is számíthatunk a kampányban. Illetve számíthatnánk, ha a Fidesz nem késleltetné a pártoknak járó állami pénzek kifizetését, így nehezítve a többi párt helyzetét.

Most is egyedüliként vetélytársaink közül, nyílt kampányszámlával vágunk neki a megmérettetésnek. Mi leszünk most is az egyetlenek akiknél látható: a Te, és társaid kicsi adományaiból gyűjtünk pénzt a kampányra.

Arra kérünk, hogy ha van rá lehetőséged, támogass minket, támogasd a Te képviseletedet pár ezer forinttal.

Küldj akár ezer forintot vagy többet az LMP bankszámlájára:
Kampányszámlánk: 10300002-10506374-49020359

Vagy válassz az egyéb lehetőségek közül:
http://lehetmas.hu/tamogatom/

Kövesd az adományok útját:
http://lehetmas.hu/valasztas/kampanyszamla/

 

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

Címkék: budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr832222412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása