2010. 09. 06.

Legyen főpolgármester-jelölti vita!

A Lehet Más a Politika főpolgármester-jelöltje nyilvános vitára hívja szeptember második felére a másik három párt jelöltjét, hogy a budapestiek első kézből tudhassák meg, hogy a jelöltek mit gondolnak a város állapotáról, és hogyan kívánnak XXI. századi választ adni a problémákra.

 Az LMP fővárosi programjának egyik hangsúlyos eleme a polgárok minél szélesebb csoportjainak bevonása a Budapestet érintő döntések meghozatalába. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy az érintettek tisztában legyenek azzal, hogy mik a leggyorsabban megoldandó feladatok és azzal, hogy az egyes jelöltek milyen megoldásokat kínálnak ezekben a kérdésekben. Legfőbb ideje, hogy a kampány végre a fővárossal kapcsolatos tervekről és programokról szóljon, annak érdekében, hogy a választók megalapozott döntést tudjanak hozni október 3-án.

Ezért Jávor Benedek nyilvános vitára hívja Tarlós Istvánt, Horváth Csabát és Staudt Gábort. Egyben arra kéri a kampányfőnököket, hogy minél előbb kezdjék meg a szükséges egyeztetéseket.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr672275694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Themisz 2010.09.07. 12:36:03

Ez már Bokrosnak sem jött be, most sem érdeke senkinek (HCS és Tarlós csak veszíthet vele)

Majd az utolsó héten, ha szorosak a közvélemény-kutatási adatok, akkor lehet ilyen, esetleg.
süti beállítások módosítása