2010. 09. 30.

Tiszta levegőt öntött az üvegbe az LMP

Zöldebb fővárosért dolgozna Jávor Benedek

 
"Tisztább, élhetőbb várost teremtene Budapestből a Lehet Más a Politika. Jávor Benedek szerint az övék az egyetlen olyan program amely átfogó megoldást kínál a főváros számára.

Ha nem biciklivel, akkor villamossal közlekedik az LMP főpolgármester-jelöltje. Jávor Benedek szerdán a Móricz Zsigmond körtéren beszélt újságírók előtt arról, hogy a párt Alkotmánybírósághoz fordul a nyáron elfogadott szmogriadó rendelet miatt. Szerintük ugyanis az új szabályozás nevetséges.

A főpolgármester-jelölt befőttesüvegbe zárt tiszta levegőt osztogatott az embereknek. A környezetvédelem mellett a korrupció felszámolása, az átláthatóság megteremtése, a jobb közlekedés, és az emberek lakhatási körülményeinek javítása is céljai között szerepel.

„Elsősorban a rossz anyagi helyzetben élők számára kiterjedt lakhatási támogatások, illetve önkormányzati, szociális bérlakásoknak építésével. Ez a megoldása egyébként rendszerszinten a budapesti hajléktalan problémának is. Attól, hogy rendészeti eszközökkel üldözzük a hajléktalanokat, a probléma nem fog megszűnni” – mondta Jávor Benedek, az LMP főpolgármester-jelöltje.

Élhető Budapest - ez a Lehet Más a Politika fővárosi programjának címe. Szerintük ez az egyetlen olyan program, amely átfogó megoldást javasol a főváros problémáira.

„Egy emberléptékű, forgalomcsillapított, zöldebb, és kulturálisan sokszínű város az, amiért az LMP dolgozik és ezt szeretnénk a fővárosi közgyűlésben is képviselni és megvalósítani" - mondta Jávor Benedek, az LMP főpolgármester-jelöltje.

Jávor Benedek szerint, bár programjuk hosszútávú koncepció, több pontja akár egy-két éven belül érezhető változást hozna a fővárosban élőknek.

Az LMP főpolgármester-jelöltjének teljes programját itt találja."

Forrás: RTL Híradó

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr272335067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása