2010. 10. 02.

Egy tökéletes nap Budapesten Jávor Benedekkel

 

Budapest remek város, ahol jó élni, de ennél is jobb lehetne, ha a főváros végre élni tudna lehetőségeivel. Az LMP aktivistái azért így is tökéletes napot szerveztek a párt főpolgármester-jelöltjének.

Az első program ferde foci és csocsó volt a Moszkva téren. A villamosmegállónál a domboldalra felfestettek egy futballpályát, amelynek felső részére a Fideszt jelképező narancssárga, míg alulra LMP-logós sárga pólókat raktak ki. A csocsóasztalok szintén ferdén álltak.

Jávor Benedek és Hanzély Ákos, a párt képviselőjelöltje az aktivisták ellen játszott lentről felfelé. Ezzel azt mutatták be, hogy a Fidesz által a nyár elején elfogadott önkormányzati törvény módosítással milyen ferde helyzetet hoztak létre, ahol a kormánypártoknak lejtett a pálya, mindenki másnak hegynek felfelé kell játszania. Jávor Benedek szerint azonban van remény: Hanzély Ákossal gyalázatos vereséget mértek a Fideszt megszemélyesítő aktivisták csapatára. Reméli, hogy vasárnap az LMP a fővárosban tavasszal elért 13 százaléknál jobban szerepel, vidéken pedig, ahol listát vagy egyéni képviselőjelölteket tudtak állítani, a jelöltek bekerülnek az önkormányzatokba.

A ferde foci után a főpolgármester-jelölt és az érdeklődők a Bródy Sándor utcában kávéztak, 

a Ferenciek terén fagyiztak, 

sétáltak és frizbiztek egyet a Margit-szigeten, 

 

 

végül a Kossuth téren közös fotókat készítettek.

 

Egy tökéletes nap képgalériája - diavetítéssel

 

Perfect Day - Lou Reed & Bono & Dr. John & Elton John & D. Bowie & Duran Duran

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr402340422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása