2011. 06. 27.

Minden további részletezés helyett...

 

 

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr383018917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Perlaki_Tamás 2011.06.29. 11:13:15

A nagy fekete autó

A tibeti aktivisták begyűjtése, beidézése valóban a kádári '70-es-'80-as évek államhatami módszereit idézi (mint köztudott ez volt a módszer például minden március 15., október 23. előtt), Zsák Ferenc Tibornak a Tiszántúli Természetvédők Társulata elnökének előzetes letartóztatásba helyzése az Audi feljelentése alapján viszont az 1951. +/- néhány év időszakát idézi. "Hajrá magyarok":

Audi-ügy: letartóztatták a TTT elnökét | Hírek | Greenfo - Zöld iránytű a neten

Egyébként késve itt az új korszellem Magyarországon is, ami most éppen aktuálisan így hangzik, már látom a PR órisáplakátokat: "UGYAN MÁR, KI MÁS VÉDENÉ MEG A TERMÉSZETET, HA NEM AZ AUDI!?"
Javaslat új fogalom bevezetésére az avitt XX századi fogalom a politikai fogoly kategória mellé: GAZASÁGPOLITIKAI FOGOLY (Régi pártállami terminológiával: Megkérdőjelezte a gazdaság társadalmi vezető szerepét.)
Ez már jobban megfelel a XXI. század egydimenziós világkalmár "szellemének"
Perlaki Tamás
süti beállítások módosítása