2011. 07. 14.

Parlamenti képviselők a zagykazettában

(hvg.hu)

A Kolontár melletti vörösiszap-tározó átszakadása miatt bekövetkezett környezeti katasztrófával kapcsolatos felelősség feltárását és a hasonló katasztrófák jövőbeni megakadályozását célzó országgyűlési vizsgálóbizottság kihelyezett ülést tartott az őszi katasztrófában nem érintett almásfüzitői timföldgyár tározóinál. Kepli Lajos, a bizottság elnöke és Jávor Benedek bizottsági tag a vörösiszap-mintavételben is részt vettek a 7-es számú zagykazettánál.

Képgaléria.

(Velünk volt Szilágyi Laci is, délután Mosonmagyaróváron még a Motim lerakóit is megnéztük. Ez a kép meg speciel Neszmélyen készült, nem Almásfüzitőn - igaz, itt is, ott is megfordultunk, de a neszmélyi tározóban nem sétafikáltam volna olyan vígan, nincs még beszikkadva, mint a füzitői. Viszont a kevésbé elszántak remekül tanulmányozhatják a Hilltop éttermének teraszáról is.)

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr683065175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása