2012. 03. 09.

Szombathelyen is gyűjtjük az aláírásokat

Horváth Zoltán megyei kampányfelelőssel, szombathelyi képviselőnkkel szerda délután települtünk ki a Fő térre. Zoliék a hét többi napján is ott lesznek, a hétvégén pedig a piacnál gyűjtik az aláírásokat. Szombathelyen kívül tervezünk sárvári, körmendi és egyéb Vas megyei gyűjtéseket is.

fotó:westindex.hu

"Az a kérdés, Magyarország milyen jövőt választ magának - mondta a szerdai sajtótájékoztatón, a Fő téren Jávor Bendek, az LMP frakcióvezetője. - A dél-amerikai modellt, amely a kiszolgáltatott, olcsó munkaerőre épít, vagy a skandináv, szlovén, osztrák utat. A magasan kvalifikált munkaerő adhatja Magyarország versenyelőnyét. Csak a  tudásiparban képzett munkaerő tud erős társadalmat építeni - mondta  Jávor Benedek."
 

forrás: vasnepe.hu
 

Szombathelyi kitelepülésünkön is azt tapasztaltuk, amit szerte az országban, szívesen látnak minket, sőt várták már, hogy aláírhassák az íveket. Az embereknek igénye van arra, hogy az LMP álljon ki értük, mutasson erőt.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr934300752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása