2012. 04. 17.

Napi postámból

Egy állampolgári levél. A szokványos gyalázkodósnál lényegesen több ötlet van benne, úgyhogy megosztom. Külön kiemelném a "hagyják abba, a magyar kormány, a magyar nép elleni hazug, rágalom hadjáratat! – de azonnal! mert ellenkező esetbe 3Ü5DÜ93b1 828b4931971S1317!" - mondat megkapó rejtélyességét. A levél után betűhív átirat azoknak, akik nehezebben olvasnak kézírást. Minden mondata kincs.

 


 

"Tisztelt                            LMP Elnök úr
Csak egy rövid bemutatkozást teszek. Mi heten az USÁ-ból öten pedig Izraelből jöttek Magyarországba.
Mi egy titkos de reális helyzet felmérést végzünk. Megálapítottuk, hogy önök hazudtak a nagykövetünknek, a külügyminiszterasszonynak, Obama Elnökúrnak és az egész világnak ez a komonistákra jellemző. Ha hazamegyünk a tényekről az Elnök úrnak mindenről beszámolunk. Arról is hogy megnéztük a Terrorházát ami mindent minden nyelven némán elmondja az igazat. Azt is megtudtuk hólvannak az országba a nép ellen illegálisan behozott fegyverek. Most pedig a magyarnép nevébenfelszolítom önöket, hagyják abba, a magyar kormány, a magyar nép elleni hazug, rágalom hadjáratat! – de azonnal! mert ellenkező esetbe 3Ü5DÜ93b1 828b4931971S1317! akik majd megkeresik a hazaáruló bünözőket személyeket 2 perces tárgyalást fognak velük folytatni haláluk előtt. Adják át üzenetünket annak a vörösfejü, acsarkodó úniós személynek, hogy embereim őt és társait felfogják keresni a kettőperces megbeszélésre, hogy nem hagyják abba a kormány elleni rágalom hadjáratot azonnal. Önöktől pedig mint a hazaárulók vezéreitől, a magyar nép nevében kérdezzük, hogy milyen ok miatt, és milyen jogon akarják az Orbán kormányt leváltani, őt nem aza pár ezer hazug, és pénz tolvaj választotta még Őt a magyar nép kétharmados többséggel választották. És most a magyar nép 91%-a van a kormány mellett.
Mi naponta az ország különböző helyein vagyunk jelen főleg Budapesten, és a nagyobb településeken. Most már csaknem mindent tisztán látunk és tudunk. Hiába fognak ill akarnak az Orbán kormányra fogni, a kormány és az ország rombadöntéséért, az LMP és az MSZP okolható kizárolag ezt majd közöljük Obama Elnök urral. Sőth azért is hogy az EU-ró egyes vezetői, mélyen beavatkoztak, az ország belügyeibe- és Orbán Viktor miniszter elnök urat, külömböző aláirásokra kényszerítik, amenyiben ezen a totális büncseleknyükön 180°-ot nem változtatnak, még az esetleges haború kitörése előtt. Akkor arab önkénteseket küldünk a 14 magyar hazaáruló, MOL vezérek és a két acsarkodó EU-rós lakására. A zsidó testvéreinket kérjük nehozzanak aldozatokat a bolsevikok érdekébe. A magyar népet pedig arra kérjük, az ellen tüntetőket, hogy ne legyenek közel a bolsevik tüntetőkhöz. leg. 100 m-re"

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr904456423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2012.04.17. 14:09:12

Szegény MOL vezérek, hogyan csöppentek a krédóba? :)

Bandi-v 2012.04.17. 16:51:15

Egy kis felüdülés a parlamenti munka közben...

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2012.04.17. 17:09:47

LoL. "sőth", megaLoL. :D 3Ü5DÜ93b1 828b4931971S1317? Ebben semmi bonyolult nincs. :)

koósanna 2012.05.01. 13:35:53

Hogy írjuk magyarul? thörölköző vagy thörülköző? (Hofi)
süti beállítások módosítása