2012. 05. 21.

Csendes napok Abszurdisztán-alsón.

Az élet mindig felülmúlja a képzeletet. "A tanú" bakfitty a valósághoz képest. Három hír az elmúlt napokból.

„Matolcsy György javaslatára az alaptörvényt és a jegybanktörvényt is módosították volna, de a miniszter mindkét javaslatában nevetséges hibák voltak - az alaptörvényt módosító javaslatban nem találta el a törvény nevét, amit beemelt volna az alkotmányba, a jegybanktörvényből pedig teljes egészében törölte volna azt a passzust, amely a monetáris tanács tagjainak kinevezését szabályozza” (index.hu)

„Helyreigazítást közölt szombat este a Magyar Távirati Iroda, miután május 2-án egy aznap készült blogoldal első bejegyzését szemlézte, s emiatt Ángyán József volt földművelésügyi államtitkár többször is tiltakozását fejezte ki.” (nol.hu)

„A kormányfő csütörtökön, a Fidesz országos választmányának ülésén vetette fel, hogy a gazdasági helyzet miatt meg kellene szüntetni a pártok 2013-as és 2014-es költségvetési támogatását.” (nol.hu)

Így válik okafogyottá a Magyar Narancs "Szüret" rovata, amint a kormányzati tevékenység egésze Hírcsárda-kompatibilis arculatot ölt. Félelmetes.


 

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr104528861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása