2012. 06. 01.

Nemzeti Inzultáció 2012

Demagógia gyanúját felvető, de vicces konzultáció a subba.blog.hu-ról

1. Örül-e Ön annak, hogy a Fidesz kampányban ígértünk "egy millió Új munkahelyet", de összesen "csak egymillió munkahely lesz"?
2. Örül-e Ön annak, hogy "egyszeri, radikális és azonnali adócsökkentést" ígértünk, de eddig csak adókat emeltünk és terveink szerint minden héten új adókat vezetünk be?
3. Támogatja-e hogy az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt kivetett banki különadót továbbra is Ön fizesse meg?
4. Támogatja-e hogy az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt kivetett energetikai különadót továbbra is Ön fizesse meg?
5. Támogatja-e hogy az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt kivetett szupermarket különadót továbbra is Ön fizesse meg?
6. Támogatja-e hogy az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt kivetett telekommunikációs különadót továbbra is Ön fizesse meg csak már telefonadó néven?
7. Támogatja-e hogy bevezessük az adófizetés megadóztatását?
8. Egyetért-e Ön azzal, hogy Orbán-kormány hibás gazdaságpolitikája miatt július 1-től bevezessük a sárgacsekk adót?
9. Örül-e Ön hogy miközben nincs pénz gyermekétkeztetésre, idősek gondozására, egészségügyre addig a kormány milliárdokat költ stadionokra és a saját maga népszerűsítésére?
10. Támogatja-e Ön hogy a TEK (Orbán Viktor személyes testőrsége) újabb páncélozott audikat és milliárdokat kapjon, miközben romlik a közbiztonság, és a rendőreink nincsenek megfizetve?
11. Támogatja-e Ön, hogy a miniszterek és államtitkárok és más hasonló milliós fizetéssel rendelkezők a gyermekeik után és az új adótörvények miatt 2-300000 Ft adókedvezményeket kapjanak pluszba, miközben a családi pótlékot nem emeltük?
12. Egyetért-e Ön azzal a FIDESZES kijelentéssel, hogy "meglehet élni havi 47000 Ft.-ból"?
13. Egyetért-e Ön azzal a FIDESZES állásponttal, hogy "akinek nincs semmilye az annyit is ér"?
14. Egyetért-e Ön azzal, hogy a Fideszes képviselők Napi 60-70000 F t.-t keresnek, miközben a NETTO minimálbér 3 éve változatlanul 61000 Ft?
15. Támogatja-e, hogy továbbra is a Fideszes képviselők rokonaiknak és ismerőseiknek szerezzenek meg jól fizető állami állásokat, miközben 600000 ember nem talál magának munkát?
16. Támogatja-e Ön a KÖZGÉP, és ezáltal Simicska Lajos, Nyerges Zsolt, Mészáros Lőrinc, Orbán Győző és más Fideszes oligarchák gazdagodását az előre eldöntött állami közbeszerzési pályázatokkal?

 

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr354559304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása