2013. 10. 18.

Csalók a napfényben

Az atlatszo.hu által is kifogásolt napenergiás pályázatok elérhető nyertesei közül jónéhányan nem csupán múlttalan, tapasztalattal nem rendelkező cégek, de számos pályázat, amelyet különböző cégek, különböző helyszíneken, különböző műszaki tartalmú projektekre adtak be, különös módon fillérre azonos beruházási összeget tartalmazott, és még különösebb módon fillérre ugyanannyi támogatást kapott. Tehát nem csak a pályázatok készültek vélhetőleg fénymásolóval, de a döntések is (klikk a képre a teljes táblázatért).

napenergia_pályázat_kép.jpg

Ha tetszett a cikk, csatlakozz Jávor Benedek Facebook-oldalához!

A bejegyzés trackback címe:

https://javorbenedek.blog.hu/api/trackback/id/tr185583818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holger Hartland · http://hartland.blog.hu 2013.10.24. 22:13:20

Látom, ilyen is van ezen a blogon. Ez jó dolog, mindig drukkolok azoknak, akik korrupciót és visszaéléseket lepleznek le.

Azt lehet tudni, hogy kiknek a tulajdonában vannak ezek a cégek? Lehet tudni, hogyan kötődnek pártokhoz? (Nyilván főleg a Fideszhez, de esetleg másokhoz is? Vagy ha nem, akkor azt.)

Tetszik, hogy van itt ilyen, de egy leleplezés úgy az igazi, ha fel van göngyölítve a teljes ügy. A jó leleplezés másik kelléke, hogy sokan tudjanak róla. Erről most olvasok először, pedig a poszt alapján minimum hat napos hír. Hogyhogy nem volt a médiában? Tessék nagy dobra verni!
süti beállítások módosítása